După cele aproape 8.000 de cazuri confirmate astăzi, deputatul OTEȘANU acuză Guvernul PNL: „A scăpat pandemia de sub control!”


Grupul de Comunicare Strategică al Gvernului României a comunicat astăzi, 3 noiembrie 2020 (la ora 13.00), un număr record de cazuri de infectare cu Coronavirus, calculat pentru 24 de ore. Au fost 7.733 cazuri noi de persoane infectate (83 fiind în Vâlcea) și 120 de decese în întreaga țară (în ultimele 24 de ore) ale unor persoane care erau infectate cu Coronavirus.
În aceste condiții, social-democrații acuză guvernarea PNL că a scăpat pandemia de sub control din cauza deciziilor haotice, luate pe genunchi, dar şi că le refuză copiilor dreptul de a merge la şcoală.
„Din cauza deciziilor haotice, luate pe genunchi, PNL a scăpat pandemia de sub control, a pus economia la pământ şi a lăsat bolnavii cronici fără acces la tratamente. Guvernul Dreptei Unite loveşte acum şi în viitorul României şi le refuză copiilor dreptul la educaţie, ţinând şcolile închise. Puşi în faţa realităţii, miniştrii Tătaru şi Anisie recunosc că prezenţa copiilor la şcoală #nu creşte numărul de infectări, dar… nu fac nimic pentru a le redeschide! Pentru PNL, şcolile sunt doar secţii de votare. Pentru alegeri sacrifică inclusiv viitorul copiilor noştri!”, a declarat deputatul Daniela Oteșanu.