Dramatic e puțin spus.
ACEASTA ESTE FAMILIA CARE A MURIT în accidentul de pe Valea Oltului


Luni, 22 august 2022, încă de la orele dimineții, săptămâna a debut cu alte vești tragice venite dinspre Valea Oltului. Drumul Național 7, un veritabil drum al morții (care va continua să facă victime atâta vreme cât Autostrada Pitești – Sibiu nu va fi gata; adică, din păcate, mulți ani de acum încolo), a fost scena unui nou cumplit accident rutier. S-a întâmplat în Lazaret (comuna Boița), la doar câteva sute de metri limita între județele Vâlcea și Sibiu.
Un autoturism cu număr de Alba a fost strivit sub un camion cu număr de Dâmbovița. Imaginile surprinse de pompieri la fața locului sunt greu de privit. Autoturismul a fost efectiv distrus. În acesta se aflau doi tineri, domiciliați în județul Alba, soțul în vârstă de 34 de ani și soția de 31 de ani, care au murit la foarte puțin timp după producerea accidentului. Și mai tragic este faptul că, la momentul producerii teribilului accident, soția își ținea în brațe fiul în vârstă de un an și trei luni. Nici micuțul nu a avut vreo șansă în acest prăpăd, întreaga familie dispărând pe drumul morții.
Din informațiile pe care le-au furnizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu reiese că șoferul de 34 de ani al autoturismului, care se deplasa spre Râmnicu Vâlcea, ar fi fost cel care a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu camionul (care mergea spre Sibiu), condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, domiciliat în județul Dâmbovița.
Dramatic, trist, fără cuvinte! Au murit trei oameni care aveau doar 66 de ani împreună!
Dumnezeu să îi aibă în paza Sa!
Sursă foto: Facebook / IPJ Sibiu