DOUĂ MAȘINI AU DISTRUS UN STÂLP de electricitate în Slătioara


Vineri dimineața, 21 octombrie 2022 (la ora 07.40), pompierii vâlceni au fost solicitați pentru acordarea de îngrijiri medicale și asigurare de măsuri PSI în urma producerii unui accident rutier în comuna Slătioara (satul Gorunești). Accidentul s-a produs ca urmare a coliziunii dintre două autoturisme și un stâlp de electricitate de joasă tensiune.
„În urma impactului a rezultat o singură victimă, neîncarcerată și conștientă. în urma evaluării făcute la fața locului, victima a refuzat transportul la spital. S-au asigurat măsuri PSI la locul intervenției, fiind deconectate bornele de la acumulatorii celor două vehicule”, ne-au informat pompierii vâlceni.
De asemenea, polițiștii rutieri ne-au anunțat că unul dintre șoferi (care se pare că a intrat în curbă cu viteza de aproximativ 80 km/h) a fost amendat cu suma de 870 de lei pentru neadaptarea vitezei la condițiile de drum. El are 18 ani, este din comuna Copăceni, fiind începător în ale șoferiei (mașina albă era prevăzută cu semn de începător).
• Material realizat cu sprijinul ISU Vâlcea și IPJ Vâlcea