Doctorul Cacovean a părăsit Spitalul Judeţean


adrian-cacoveanu• apreciatul chirurg vascular va activa de la 1 noiembrie, la Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament „Dr. Victor Babeş” din Bucureşti


Şederea doctorului Cacovean în oraşul nostru a luat sfârşit. Ieri, acesta îşi făcuse deja toate bagajele şi îşi luase rămas bun de la colegii din cadrul SJU pentru că debutul lunii noiembrie îl va găsi la Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament „Dr. Victor Babeş”.

După ani de hărţuială şi scandal cu Georgeta Sălişte, tandemul Caco­vean-Marinoaica s-a destrămat definitiv iar după ce neurochirurgul şi-a găsit un post în Germania, zilele „fratelui” său în SJU erau şi ele numărate: „Traiul din muncă cinstită contravine grav autorităţilor şi muştelor la arat! Este din ce în ce mai greu să îţi câştigi existenţa din muncă cinstită în România. Cel mai simplu este să faci învârteli, şmecherii, în toate modurile posi­bile. Cu ceva insistenţă, mai merge încă să «sapi» treaba bună, ca să îţi faci numărul incompetent şi să te caţeri acolo unde nu ai pregătirea conformă gloriei pe care o aştepţi. Am 15 schimbări de domiciliu în viaţa mea de medic de până acum! Plec acasă! Acasă este unde îţi este soţia!”, şi-a justificat Cacovean despărţirea de SJU şi chiar de Vâlcea.

La insistenţele pacienţilor săi, legătura cu vâlcenii nu va fi ruptă complet: „La Râmnicu Vâlcea. voi veni sâmbăta, la consultaţii. Voi comunica sâmbetele în care voi consulta la Vâlcea”, şi-a anunţat acesta prietenii de pe Facebook. Rămâne de văzut ce se va întâmpla de acum înainte cu secţia de chirurgie vasculară şi ce soluţii va găsi managementul SJU după victoria prin abandon în faţa lui Cacovean.