Deputatul Constantin Rădulescu, întâlniri cu Asociaţiile Transportatorilor de Persoane


radulescu_costi2„Am primit la Biroul Parlamentar memorii şi adrese din partea Asociaţiilor de Transport, prin care aceştia îmi aduceau la cunoştinţă o serie de pro­bleme cu care se confruntă în activitatea curentă, cea mai spinoasă fiind pirateria în domeniul transporturilor de persoane.

Am avut două întâlniri foarte interesante, una cu Asociaţia Transportatorilor Rutieri de Persoane, condusă de domnul Sabin Ogreanu, şi alta cu Asociaţia Transpor­tatorilor Rutieri cu Reprezen­tativitate în judeţul Vâlcea, condusă de domnul Matei Daniel.

În cursul acestei săptă­mâni, am discutat personal cu domnul Comisar Şef Marin Florian şi împreună am convenit ca după data de 15 august să avem o întâlnire la o masă rotundă, la care să se aşeze Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vâlcea şi cele două Asociaţii ale Transportatorilor Rutieri de Persoane.

Probabil că în urma acestei întâlniri, concluziile se vor regăsi în propuneri legislative menite să sprijine şi să contribuie la o desfăşurare legală şi corectă a transportului de persoane şi să împiedice pe cei care încalcă legea şi pun în pericol călătorii.

Sper ca semnalele să fie unele care să convingă şi alţi parlamentari să susţină eventuale modificări sau completări ale legislaţiei în vigoare în scopul îmbunătăţirii condiţiilor de efectuare a acestei activităţi.

De la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vâlcea am primit deja solicitări de modificare a Codului Rutier, iar în cadrul întâlnirii din august cred că şi Asociaţiile de Transport vor veni cu opinii şi propuneri”, a declarat daputatul vâlcean Constantin Rădulescu.