DEPUTATUL CAZAN ȘI DIRECTORUL ANL, în vizită de lucru pe șantierul unui bloc de locuințe pentru tineri din Râmnic


În urmă cu o săptămână, deputatul liberal de Vâlcea Laurențiu Cazan a vizitat șantierul blocului de locuințe de pe strada Știrbei Vodă, nr. 111 A din Râmnicu Vâlcea. Acest bloc este construit de către Agenția Națională pentru Locuințe (ANL). De altfel, în vizita sa pe șantier, parlamentarul vâlcean a fost însoțit chiar de către Gabriel Stanciu, directorul ANL la nivel național.
„Împreună cu domnul Gabriel Stanciu, directorul de la Agenția Națională pentru Locuințe (ANL), am avut ocazia de a face o vizită pe șantierul din strada Știrbei Vodă, nr. 111 A, Râmnicu Vâlcea. Scopul acestei vizite a fost acela de a inspecta direct stadiul lucrărilor la blocul de locuințe destinate închirierii de către tineri. Am considerat oportun să ne deplasăm pe teren pentru a putea avea o imagine clară asupra progresului proiectului. Este important să vedem de la faţa locului cum evoluează lucrările și să discutăm cu echipele implicate în acest proiect pentru a ne asigura că totul decurge conform planului stabilit şi se va putea face recepţia la data menţionată în contract”, a declarat deputatul Laurențiu Cazan.

Laurențiu Cazan: „Am încredere că locuințele destinate tinerilor vor fi livrate la termen și vor oferi un standard înalt de confort și de siguranță”

„Pe șantier, am putut constata că lucrările avansează conform graficului stabilit și se respectă standardele de calitate. Echipa de muncitori și constructori este dedicată și bine pregătită, iar acest lucru ne dă încredere că locuințele destinate tinerilor vor fi livrate la termen și vor oferi un standard înalt de confort și de siguranță. Obiectivul acestui proiect este acela de a sprijini tinerii care nu au posibilitatea de a face un credit sau de a cumpăra un apartament ori să poată închiria o locuinţă unde să-şi întemeieze o familie. Preţul chiriilor va fi stabilit de către Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, în funcţie de anumite criterii ce se regăsesc în legea de înfiinţare a ANL”, a mai precizat reprezentantul județului nostru în Parlamentul României.