DEPUTATUL CAZAN îi îndeamnă pe vâlceni să nu fie reticenți și să se programeze la vaccinare


Tânărul deputat de Vâlcea, Laurențiu Cazan, susține că vaccinul anti-COVID-19 este extrem de important pentru a reveni la o normalitate de care nouă, tuturor, ne este dor.
„Campania de vaccinare din România este, până acum, un real succes. Foarte mulți români s-au înscris pentru a fi programați, fapt ce nu poate decât să mă bucure. Românii sunt conștienți că vaccinul este cea mai sigură cale de a ne întoarce la normalul de dinainte de această pandemie care a provocat o adevărată criză globală”, a declarat deputatul liberal.
În plus, în perioada următoare, Laurențiu Cazan urmează să se vaccineze la rândul său împotriva virusului COVID-19.
„Mă voi vaccina anti-COVID-19! Consider că este un gest de responsabilitate față de comunitatea pe care o reprezint, dar și față de familia și de prietenii mei. Mă vaccinez pentru că îmi doresc să îmi pot îmbrățișa din nou părinții, fără riscul de a-i îmbolnăvi, pentru că-mi este dor de o ieșire cu prietenii la un restaurant, pentru că vreau să văd din nou zâmbetul colegilor mei, dar mai ales pe cel al cetățenilor cu care interacționez. Mai mult, mă vaccinez pentru că îmi doresc să fiu sănătos și să pun osul la treabă pentru dezvoltarea economiei din județul nostru, care a avut de suferit ca urmare a pandemiei”, afirmă Laurențiu Cazan.
De asemenea, deputatul PNL susține că vâlcenii i-au mărturisit, în campania electorală atipică de anul trecut, că își doresc revenirea la normal. Potrivit lui Laurențiu Cazan, vaccinul anti- COVID-19 este un prim-pas esențial pentru a opri efectele pandemiei și pentru a accelera revenirea la o viață normală, fără mască, fără restricții, dar, mai ales, fără teama de a contacta acest virus care a ucis deja peste 17.600 de români.
• Comunicat de presă