Debut cu dreptul pentru echipa Centrului Naţional în C.N. de Junioare I


• vâlcencele au câştigat partida disputată în week-end


La finalul săptămânii trecute, noua ediţie a Campionatului Naţional de Junioare I şi-a consumat prima etapă din acest sezon. Prezent cu două echipe în cea mai puternică întrecere destinată cluburilor de junioare din România (ambele repartizate în Seria D), judeţul nostru se poate mândri deja cu o victorie, handbalistele de la Centrul Naţional de Excelenţă Râmnicu Vâlcea, pregătite de antrenorul Constantin Dincă, obţinând un prim succes important. Ele au ieşit învingătoare din disputa de la Braşov, după ce au depăşit pe Dinamo cu scorul 28-24.

Aşa cum se cunoaşte, miza acestei întreceri, în cadrul căreia participă şase echipe, este reprezentantă de ocuparea primelor două poziţii în clasamentul general, ele asigurând prezenţa la Turneul Semifinal destinat junioarelor I.


Rezultatele înregistrate în prima etapă a Seriei D


Dinamo Braşov – Naţional Rm. Vâlcea 24-28

CSŞ Mediaş – CSŞ Sibiu 25-17

CSŞ Făgăraş – Energetic Rm. Vâlcea (amânat)


Programul etapei a II-a (duminică, 13 octombrie)


Energetic Rm. Vâlcea – CSŞ Mediaş

Naţional Rm. Vâlcea – CSŞ Sibiu

Dinamo Braşov – CSŞ Făgăraş

Mai trebuie precizat că derby-ul ce va opune cele două grupări râmnicene din Seria D a Campionatului Naţional de Junioare I va avea loc în data de 17 noiembrie, cu prilejul etapei a IV-a, atunci când Naţional Rm. Vâlcea va întâlni Colegiul Energetic.