Dan NIŢU, în mijlocul cetăţenilor din Colegiul Horezu (1)


campanie_nituCandidatul USL la Senatul României pe Colegiul Brezoi-Horezu, Remus Daniel NIŢU, continuă seria de întâlniri cu cetăţenii din comunele din nordul judeţului. Reprezentantul Uniunii Social Liberale a străbătut ieri mai multe localităţi din colegiul unde candidează pentru a sta de vorbă cu oamenii şi a le asculta păsurile.

Prima oprire a fost în comuna Slătioara, unde candidatul USL a discutat cu localnicii care stau de-a lungul drumului comunal Cumpene – Cociobi, drum pe care primarul comunei a început recent să-l asfalteze cu fonduri guvernamentale. Remus Daniel NIŢU a dorit să vadă stadiul lucrărilor şi să preia din problemele cu care administraţia locală se confruntă pentru ca împreună să găsească o rezolvare: „Îl cunosc de foarte mult timp pe Dan Niţu şi îmi doresc foarte mult ca el să câştige alegerile. Avem nevoie de oameni ca el în Parlamentul României. Este tânăr, este un profesionist şi un om care a dovedit că se ţine de cuvânt. Ceea ce a promis a realizat şi sunt convins că ne va ajuta şi de acum înainte.”, a precizat Sorin Romcescu, primarul din Slătioara care l-a însoţit prin comună, la întâlnirile cu localnicii.

Măldăreştiul votează USL

La Măldăreşti, oamenii, sătui de promisiuni deşarte, spun că vor schimbare şi că pe 9 decembrie vor ieşi cu toţii la vot. „Ne-am săturat de ei. Ne-au lăsat singuri la bătrâneţe şi ne-au mai tăiat şi pensia. Pentru că nu sunt locuri de muncă, copiii mi-au plecat la muncă în Spania, iar eu am rămas să mă descurc singură acum la 70 şi ceva de ani. Să ne scăpaţi de ei, de toţi!”, spunea o bătrână. În localitatea Măldăreşti, reprezentantul USL a dorit să vadă şi cum se desfăşoară lucrările de reabilitare a Drumului Judeţean 676 H care leagă DN 67 (Râmnicu Vâlcea –Târgu Jiu) de DN 65 (Horezu – Craiova), lucrare începută de Consiliul Judeţean Vâlcea şi care presupune  amenajarea şanţurilor şi drumurilor laterale. Remus Daniel NIŢU şi-a arătat disponibilitatea de a ajuta Primăria din localitate şi în cazul lucrărilor de asfaltare a DC 140. Prin fonduri obţinute prin HG 577 aici vor fi turnaţi doi kilometri de asfalt.

Locuitorii din Tomaşani vor asfalt şi locuri de muncă
CONTINUARE…