Cum am publicat un anunt în ziare cu acoperire națională?


Legislatia în vigoare în Romania, impune atât persoanelor fizice, cât și celor juridice, publicarea de tot felul de anunturi în ziare locale sau naționale. De exemplu, pentru persoanele fizice este obligatorie publicarea de anunturi provind anunțarea pierderilor de acte (legitimație și carnet student, autorizații, licențe, acte studii, certificate), anunturi de mediu, schimbări de nume, comunicări judecătorești (citații, somații, pierdere cec, cambie sau bilet la ordin), iar în cazul persoanelor juridice: anunturi de licitatii, adunări generale ordinare, extraordinare și hotărâri,  citații, concursuri contractual, funcționari publici sau didactice, anunturi de mediu, pierderi acte si diverse, anunțuri de cadastru).

Pentru a publica un astfel de anunț sau alte de oricare alt gen, recomandăm Anunturi Jurnalul National, unde se pot publica rapid anunturi în doar 4 pași.

Este foarte simplu! Trebuie să urmăm și să respectăm cerințele de mai jos:

  1. Completați câmpurile: rubrica (se încadrează anunțul la rubrica corespunzătoare), text anunt, opțiuni publicare (se selectează doar în cazul în care clientul dorește o opțiune extra, de ex: Vreau să primesc ziarul acasă) și datele de aparitie (consecutive -anunțul se publică în prima ediție liberă, sau selective: se alege data dorită de pe un calendar);
  2. Verificați corectitudinea datelor introduse și alegeți tipul de persoană pentru facturare (fizică sau juridică);
  3. Introduceți datele de facturare;
  4. Se emite automat factură proformă, pe baza căreia puteți achita cash sau prin transfer bancar, CARD, SMS, poștă sau Trezorerie. Dacă ați inchis pagina din greșeală, un email se va transmite automat către dvs, iar acolo veti găsi toate informațiile necesare.

Publicarea anunțurilor se poate face de pe o zi pe alta, cu condiția să transmiteți confirmarea plății până maxim ora 14.00, cu o zi înainte de apariție. Trebuie să luați în calcul, că această regulă este valabilă doar în zilele lucrătoare de luni până vineri, în caz contrar publicarea se va face în următoarea ediție liberă, ce va fi comunicată pe email sau telefonic de către un operator.

Dacă procedura vi se pare una greoaie, puteți transmite textul anunțului dvs pentru ofertare la adresa: office@anunt-jurnalul-national.ro, iar în maxim o oră, în timpul orelor de program (L:V – 09.00-17.00), veți primi un răspuns.

În cazul în care aveți o anumită preferință și doriți publicare într-un alt ziar, puteți accesa  Anunturi Ziare Nationale, iar acolo veți găsi toate informațiile necesare despre ziarele tipărite existente pe piață, pasii de publicare fiind aceiași.