Cu bani din bugetul local, PRIMĂRIA RÂMNICULUI a dotat un nou laborator de informatică


Așa după cum conducerea administrației municipale a anunțat în urmă cu câteva săptămâni, la predarea celor 31 de computere care au intrat în dotarea catedrei de informatică a Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân”, o altă unitate şcolară din Râmnic a beneficiat de sprijinul administraţiei locale. Vineri, 19 noiembrie 2021, primarul Mircia Gutău și viceprimarul Andrei Gheorghiu au fost prezenți la Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab”, unde laboratorul de IT nr. 3 din Corpul C a primit recent 25 de calculatoare. Acestea sunt configurate complet, dețin licenţele de operare aferente, precum şi două imprimante multifuncţionale.
Reprezentanţii unităţii de învăţământ din strada Henri Coandă au mulţumit, cu această ocazie, pentru alocarea bugetară ce a făcut posibilă această achiziţie, cu atât mai mult cu cât aproape un sfert din cei peste 1.000 de elevi ai Colegiului Naţional „Matei Basarab” sunt înscrişi la profilul de informatică.
În acest sens mai trebuie amintit că demersul Primăriei Râmnicului de achiziţionare a unor calculatoare pentru laboratoarele de informatică din şcolile municipiului va continua şi în perioada următoare.
Material realizat cu sprijinul Biroului de presă al Primăriei Râmnicului