Corona Braşov, o „nucă” prea tare pentru HC Municipal


• echipa noastră a cedat în faţa puternicei grupări de la poalele Tâmpei, scor 24-27, chiar dacă a condus la pauză (scor 14-13)
Ieri, în Sala Sporturilor „Traian”, jucătoarele de la HC Municipal Râmnicu Vâlcea au susţinut un meci foarte dificil în cadrul etapei a XX-a din Liga Naţională de handbal. Oaspete au fost braşovencele de la Corona, ardelencele alcătuind una dintre cele mai puternice echipe din campionatul intern, cam singura care se poate lupta cu granzii HCM Baia Mare şi CSM Bucureşti. Jocul a fost destul de echilibrat de la un capăt la celălalt, elevele lui Dumitru Muşi demonstrând pe teren că şi-au jucat şansa până la capăt. Totuşi, prin prisma experienţei superioare şi a valorii până la urmă, handbalistele de la Corona şi-au adjudecat o victorie meritată. Deși Vâlcea a condus la pauza întâlnirii (scor 14-13), formaţia oaspete s-a impus în Polivalenta râmniceană, scor 27-24 şi şi-a consolidat ultimul loc de pe podiumul Ligii Naţionale.

Rămânem în afara play-off-ului
În urma acestui eşec, HC Municipal Râmnicu Vâlcea îşi complică situaţia în clasament, îndepărtându-se puţin de zona primelor opt locuri, cele care asigură prezenţa în play-off. Echipa noastră rămâne pe locul nouă, cu 23 de puncte în cont. În numerele viitoare ale cotidianului nostru vom reveni cu mai multe informaţii pe marginea acestui subiect, precum şi cu celelalte rezultate consemnate în etapa a XX-a a Ligii Naţionale de handbal feminin.