Încă o victorie în meciurile amicale


• CS Municipal – SCM Piteşti 1-0
Vineri, fotbaliştii de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea au susţinut ultimul meci de verificare înaintea reluării campionatului din Seria Vest a ligii secunde. Jucătorii pregătiţi de antrenorul Alexandru Pelici au întâlnit, pe propriul teren, divizionara de Liga a III-a, SCM Piteşti. De altfel, partida dintre cele două formaţii a reînsemnat o reeditare a unei alte partide amicale, disputată în urmă cu două săptămâni, la Piteşti şi câştigată cu 2-1 de vâlceni. De această dată, municipalii nu au reuşit să înscrie de mai multe ori, însă tot şi-au asigurat succesul prin golul marcat de Andrei Neagoe. Tânărul elev al lui Alexandru Pelici a punctat după o lovitură liberă excelent executată. De altfel, ultimul joc amical din această pauză de iarnă a fost câştigat cu 1-0 de vâlceni, la capătul unei partide în care CSM şi-a dominat cu autoritate adversarul. Pe parcursul primei reprize, Adrian Popa, acelaşi Andrei Neagoe şi Fabian Himcinschi s-au aflat foarte aproape de a deschide scorul. În actul secund, pe lângă golul marcat de Neagoe, CSM putea să îşi dubleze avantajul prin Samson Nwabueze. După un balon centrat ideal de către Bogdan Geantă, nigerianul a reluat cu capul, mingea trecând de puţin pe lângă buturile adverse.

Sâmbătă, avem primul meci oficial din 2015
Cu prilejul ultimei partide amicale, Alexandru Pelici a avut posibilitatea de a vedea la lucru aproape toţi jucătorii din lot şi de a-şi creiona o părere despre modul în care ar trebui să arate primul unsprezece al echipei noastre în partea a doua a sezonului. Ar mai fi de amintit faptul că, din motive medicale, jucătorii Ovidiu Mihai şi Onyeha Konyeha nu au putut fi folosiţi (ambii fiind accidentaţi). Acesta a fost cel de-al patrulea amical câştigat de echipa noastră, după victoriile contra grupărilor Atletic Bradu, SCM Piteşti şi ACS Berceni.
Începând cu prima zi a acestei săptămâni, fotbaliştii de la CS Municipal au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru abordarea primului joc oficial din anul 2015. Sâmbătă, 28 februarie, de la ora 11.00, ei vor primi vizita sătmărenilor de la Olimpia. Partida se anunţă una foarte importantă pentru ambele echipe, cele două fiind rivale directe pentru calificarea în play-off-ul Seriei Vest.