Copiii și tinerii cu probleme sociale, în atenția DJST Vâlcea


Cu toții suntem oameni, avem năzuințe, ne facem planuri și dorim să realizăm ceva frumos în viața asta. Din păcate, ceea ce ne dorim să facem în viață și ceea ce reușim să realizăm, nu este același lucru. În județul Vâlcea, ca și în România întreagă, există oameni și familii cu destul de multe probleme sociale, în mod special financiare.

Când spunem financiare, nu luăm în discuție persoanele care nu au suficienți bani pentru a-și duce la bun sfârșit planurile de afaceri sau persoanele care nu au reușit să-și satisfacă o dorință anume, care ar fi necesitat un capital financiar considerabil. Nu, aici facem referire la acei oameni care abia dacă reușesc să pună ceva de mâncare pe masa copiilor lor.

În acest sens Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea, vine în întâmpinarea acestor familii, susținând financiar un număr de 90 de copii și tineri să meargă pe litoral în perioada 12-17 august 2012, în stațiunea Eforie Sud, mai exact în Tabăra New Paradise, pentru ca și ei să poată să se bucura de ceea ce ne oferă plajele însorite de la malul Mării Negre, chiar dacă nu au posibilități bănești în căminele lor.

Nimic nu prețuiește mai mult decât un zâmbet de copil, care poate ține loc de mulțumesc, fapt pentru care DJST Vâlcea, prin Departamentul de Tineret, intenționează să obțină cât mai multe zâmbete de la copiii și tinerii beneficiari ai acestor proiecte.