Claudiu Niculescu a debutat cu victorie pe banca Damilei


Sâmbătă, pe sinteticul din Zăvoi, fotbaliştii Damilei Măciuca au susţinut primul meci de pregătire din această pauză competiţională. Pe un frig pătrunzător şi ninsoare măruntă, elevii lui Claudiu Niculescu au reuşit o partidă destul de bună în compania formaţiei de Liga a IV-a, Flacăra Horezu, impunându-se cu scorul de 2-1. Reuşitele divizionarei secunde au fost semnate de Adrian Bălan (minutul 20) şi Octavian Marinescu (67). Pentru Flacăra Horezu a punctat Andrei Stănică (65).

Tehnicianul Damilei a folosit, în această partidă, jucători care au evoluat mai puţin în turul campionatului, dar şi fotbalişti veniţi în probe la echipa patronată de senatorul Dan Niţu. În unsprezecele de start trimis pe teren de Claudiu Niculescu s-au regăsit: Geantă – Florea, Pârvulescu, Popa, Bănuţă – Militaru, Marinescu, Roşca, Smedescu – Iancu şi Bălan.

Urmează cantonamentul de la Brezoi

Începând de astăzi, fotbaliştii Damilei vor efectua primul stagiu de pregătire al pauzei competiţionale. Acesta se va desfăşura la Brezoi, pe o perioadă de şase zile. Ulterior, jucătorii Damilei vor susţine un al doilea stagiu de pregătire, în aceeaşi locaţie, în perioada 11-22 februarie.