Chimcomplex se pregătește pentru listarea pe BURSA DE LA VARȘOVIA


Săptămâna trecută, Consiliul de Administrație al Chimcomplex a admis la majorarea de capital ofertanții care au putut vărsa ca prime de emisiune de acțiuni cel puțin un milion de euro fiecare. În ultimele șase săptămâni, Consiliul de Administrație a purtat negocieri cu 64 de investitori ce au dorit să subscrie la operațiunea de majorare de capital. Dintre aceștia au fost selectați doar patru investitori pentru care Consiliul de Administrație a aprobat emiterea unui număr de 6,1 milioane de noi acțiuni.
„Interesul investitorilor a depășit cu peste 2,4 ori numărul de acțiuni noi emise pe piață în cadrul acestei etape de majorare de capital. Consiliul de Administrație Chimcomplex a recomandat celorlalți 60 de investitori rămași neonorați să participe la următoarea etapă de majorare de capital, ce se va deschide până la sfârșitul anului 2021. Pe 15 aprilie s-a încheiat cu succes prima etapa din strategia Chimcomplex de pregătire a listării pe Bursa de la Varșovia în paralel cu cea de la București”, au anunțat reprezentanții Chimcomplex prin intermediul unui comunicat de presă.

Despre Chimcomplex

Chimcomplex este principalul producător și furnizor de substanțe chimice vitale din regiune, specializat în polioli, clorosodice și Oxo-Alcooli. Este o companie strategică pentru economia românească, cel mai mare combinat de produse chimice cu 2 platforme industriale la Onești și Râmnicu Vâlcea. Chimcomplex este o companie chimică cu o tradiție îndelungată, care dezvoltă produse de calitate pentru o viață mai bună și un viitor sustenabil. În anul 2020 Chimcomplex a înregistrat o cifră de afaceri de 1,2 miliarde de lei.
Material realizat cu sprijinul Chimcomplex