Cei mai talentaţi mici desenatori din zona Horezu, premiaţi la Culele Măldăreştiului


Ediţia 2017 a proiectului „Şcoala de la muzeu” a adunat, pentru al şasele an consecutiv, sute de copii din Slătioara, Costești, Copăceni, Vaideeni și Măldărești. „Drumul lânii” a fost tema aleasă de organizator, adică Muzeul Judeţean Vâlcea prin directorul adjunct Liliana Beu.

Marţi, 30 mai 2017, la capătul a două săptămâni de ateliere şi demonstraţii ]n aer liber extrem de apreciate au fost premiaţi cei mai talentaţi copii care au imortalizat această experiență prin realizarea de desene ce vor face obiectul unei expoziții temporare dedicate zilei de 1 Iunie.

În cadrul unei festivităţi la care au venit peste 200 de micuţi participanţi la proiect, premiile au mers către: Dumitrescu Ionela, Pavel Diana, Motrescu David, Grigorescu Alexandra, Rădescu Andreea Ionela de la Şcoala Costeşti, Carcalicea Denisa Georgiana, Obedeanu Elena Miruna, Hirizoiu Alex Nicolae de la Şcoala Slătioara, Golea Delia de la Şcoala Copăceni, Diucă Vlăduţ, Filipoiu Nicoleta, Gonagă Ana, Stămuşescu Maria şi Manole Denisa de la Şcoala Vaideeni, Pângulescu Eliza, Cătălinoiu Denis, Ciulei Bogdana, Miuţă Alexandru şi Cătălinoiu Alex de la Şcoala Măldăreşti.