Ceasul rău


Scurtcircuitul a dus la distrugerea magaziei

Zilele trecute, pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost soli­citați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie, proprietatea unei femei din Râmnic, strada Morilor. Până la stingerea incendiu­lui, a ars suprastructura din lemn a acoperișului, pe o suprafață de 15 mp. Valoarea pagubelor se ridică la 15.000 de lei. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preli­mi­narii, se pare a fi un scurtcircuit electric la o priză defectă.

Magazie în flăcări, la Brezoi

Angajații ISU Vâlcea au inter­venit și pentru a stinge un incendiu izbucnit la o magazie din Brezoi. Până la stingerea incendiului, au ars magazia construită din lemn, pe o suprafață de 20 mp și materiale de aproximativ 10.000 de lei. Valoarea pagubelor este de 1.000 de lei, iar cauza o constituie coșul de fum necorespunzător.

Incendiu în Râmnic

Pe data de 19 noiembrie, pom­pierii militari au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tablou de distribuție aparținând unei femei din Râmnic, strada Gri­go­re Procopiu. Până la stinge­rea in­cendiului, au ars trei blocuri mă­sură și protecție și trei contoare de măsură energie. Cauza proba­bilă, stabilită în urma cercetărilor pre­liminarii, se pare a fi un scurtcir­cuit electric.

Foc la coșul de fum

Duminică, angajații ISU Vâlcea au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un coș de fum aparținând unui cetățean din comuna Ionești, sat Marcea. Până la stingerea incendiului, a ars funin­ginea din interiorul coşului de fum. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminarii, se pare a fi coş de fum necurăţat de funingine.

Incendiu la Spitalul Județean

Ieri, la ora 01.08, pompierii militari au intervenit pentru stinge­rea unui incendiu izbucnit la un com­presor dezafectat din incinta Spi­talului Județean de Urgență. Până la stingerea incendiului, a ars uleiul dintr-un compresor deza­fec­tat. Cau­za probabilă, stabilită în urma cer­cetărilor preliminarii, se pare a fi fre­c­area unor componente din com­presor.