Ceasul rău


Un vâlcean a fost condamnat pentru comiterea mai multor furturi

La data de 13 februarie, poliţiştii din cadrul  formaţiunii de Investigaţii Criminale, Ordine şi Siguranţă Publică Brezoi au efectuat o acţiune pe raza oraşului Brezoi, ocazie cu care s-a reuşit prinderea şi reţinerea unui tânăr, de 20 de ani, din oraşul Brezoi, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani şi 6 luni. Magistraţii Judecătoriei Brezoi au reţinut în sarcina acestuia că, în perioada anilor 2011-2012, a comis mai multe fapte de furt, creând un prejudiciu de peste 10.000 lei. Condamnatul a fost încarcerat la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, urmând a fi transportat la Penitenciarul Colibaşi, în vederea executării pedepsei.

Dosare penale, întocmite unor conducători auto

Miercuri, 13 februarie, poliţiştii au depistat un bărbat, de 46 ani, din municipiul Drăgăşani, în timp ce conducea un trac­tor neînmatriculat pe DN64 – Râmnicu Vâlcea. Au fost întoc­mite acte premergătoare săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat. La data de 13 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bălceşti – Com­partimentul Poliţiei Rutiere, în timpul supravegherii traficului rutier, au depistat pe un bărbat, de 26 ani, din comuna Livezi, în timp ce conducea un autoturism marca Fiat pe raza oraşului Bălceşti, având autorizaţia de circulaţie pro­vi­zorie expirată din data de 10 noiembrie 2012. Condu­că­torului auto i s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţ­i­u­nii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

29 zile de arest pentru un bărbat din Vâlcea

În revenire la informaţia transmisă în data de 13 februarie, cu privire la reţinerea pentru 24 de ore a principalului suspect de comiterea infracţiunilor de distrugere prin incendiere şi furt calificat, vă comunicăm următoarele: instanţa de judecată a aprobat propunerea de arestare preventivă a unui bărbat, de 46 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea pe o perioadă de 29 zile pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere prin incendiere şi furt calificat. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, cercetările fiind continuate pentru probarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.