Ceasul rău


Record de infracţiuni

• la 20 de ani a sustras o bicicletă, s-a plimbat prin oraş, a spart o Dacie, a încercat să fugă cu un Ford şi a lovit o altă maşină

Un tânăr de 20 de ani din Drăgăşani a ajuns în arestul poliţiei după ce a comis mai multe infrac­ţiuni în aceiaşi noapte. Tânărul fusese prins la furat, în noaptea de 31.03/01.04.2011, de două ori, de organele de ordine şi era cercetat în stare de libertate. Acesta a fost reţinut de poliţişti în parcarea unui bloc de pe strada Traian din Dră­găşani în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe care încerca să-l sustragă şi îl avariase. Tânărul a povestit poliţiştilor cum a pătruns în scara unui bloc, neavând locuinţă, după care, zărind o bicicletă neasi­gurată a sustras-o pentru a se plimba prin oraş. În timpul depla­sării a observat o Dacie în care se aflau mai multe sacoşe. A reuşit să deschidă autoturismul, găsind o cheie de Ford Focus. Deşi nu deţi­nea permis de conducere, acesta a încercat să fure maşina, dar a avariat un alt autoturism. Tânărul a fost reţinut de poliţişti şi urmează să fie cercetat.

Au furat damigenele cu vin

Patru tineri cu vârste între 15 şi 19 ani, din localitatea Câineni, sunt cercetaţi penal pentru comiterea a trei furturi din imobile locuite temporar. Poliţiştii din comună au fost sesizaţi de un sibian despre faptul că-n perioada martie – aprilie a.c. persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în beciul locuinţei din Câinenii Mari şi au sustras două damigene de câte 50 de litri, din care una plină cu vin. O altă sesizare a venit din partea unei femei din Râmnic care acuza faptul că persoane necunoscute i-au sustras 7 damigene goale cu capacitate de 50 şi 25 litri. S-a reuşit identificarea suspecţilor fiind vorba despre patru tineri cu vârste între 15 şi 19 ani. Aceştia sunt principalii suspecţi în cazul furtului a 35 panouri metalice.