Ce schimbare în jocul municipalilor! Pelici, artizanul victoriilor de la CSM


Sub comanda tehnicienilor Laurenţiu Tudor şi Sorin Bucuroaia, formaţia sprijinită de Primăria Râmnicului a evoluat lamentabil în meciurile de pregătire. În primele şapte partide disputate, municipalii nu au reuşit să câştige nici măcar o dată, au primit cel puţin un gol în fiecare dintre acestea şi au părăsit terenul de cinci ori învinşi. Şi, chiar dacă se spune că rezultatele din amicale nu contează prea mult, iată că, într-un campionat precum cel al ligii secunde din România, în care echipele joacă mai multe meciuri de pregătire decât oficiale, chiar şi acestea cântăresc greu. Dovada: cei doi antrenori au părăsit gruparea din Parcul Zăvoi.

Astfel, în urmă cu aproape două săptămâni, la cârma debusolatei actualei sau fostei (opiniile sunt împărţite) formaţii „fanion” a judeţului nostru a fost instalat Alexandru Pelici. Antrenor cu multă experienţă şi loial cluburilor pentru care a activat, fiind cel care a promovat Voinţa Sibiu în Liga I, a pregătit-o acolo şi a fost alături de ea până în urmă cu câteva luni (când gruparea de pe malul Cibinului a cedat sub povara datoriilor), Pelici pare că a adus ordine în locul în care alţii au eşuat. Sub comanda sa, pe parcursul săptămânii trecute, municipalii au susţinut două meciuri amicale şi, contrar evoluţiilor din primele şapte partide, au câştigat de fiecare dată, chiar fără să primească gol. „Victimele” celor de la CSM s-au numit Posada Perişani (3-0) şi ACS Buftea (2-0).

Jucătorii Clubului Sportiv Municipal ar trebui să evolueze sâmbătă în prima etapă a returului ligii secunde, însă, cum nu vor avea adversari cu care să se dueleze, oficialii grupării râmnicene au decis să programeze un nou meci de verificare, în compania unei formaţii aflată în aceeaşi situaţie, FC Olt Slatina. Întâlnirea dintre cele două cluburi se va disputa sâmbătă, la Slatina, cu începere de la ora 11.00.