Camionul cu sute de oi pentru Egipt S-A RĂSTURNAT LA PIETRARI. O persoană rănită și mai multe animale moarte!


Joi, 22 septembrie, în jurul orei 17.30, pe Drumul Județean 67 B, pe raza comunei Pietrari, s-a produs un accident rutier, soldat cu răsturnarea unui camion care transporta peste 400 de oi vii. Animalele mergeau către Egipt, în camionul răsturnat aflându-se și un bărbat cu cetățenie egipteană, care a fost rănit ușor.
„Din verificările efectuate s-a constatat că un bărbat, în timp ce conducea un camion pe Drumul Național 67, în localitatea Pietrari, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, s-a răsturnat în afara părții carosabile. Camionul era încărcat cu peste 400 de ovine. În urma impactului a rezultat o victimă, pasager în camion, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, ne-au anunțat polițiștii vâlceni.
Au exista câteva oi moarte și mai multe zeci rănite. Camionul răsturnat a produs scurgeri de carburant.
La câteva zeci de minute după producerea accidentului, reprezentanții transportatorului au anunțat că un alt camion se va îndrepta spre comuna Pietrari pentru a prelua oile care au mai putut fi recuperate și nu s-au împrăștiat prin pădurile din zonă.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea și ISU Vâlcea