„Bucătăria online” cea mai îndrăzneață platformă de Internet pentru gurmanzi


Printr-un proiect finanțat din Fondul Social European în cadrul Programului Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane – POSDRU, Fundația Antreprenoriat Social-Filiala Arad, în calitate beneficiar al proiectului „Academia Gusturilor Românești Vest”, va organiza activități de formare profesională pentru a pregăti bucătari profesioniști. 
„Proiectul nostru își propune să atingă în jur de 400 de persoane din mediul rural, preponderent persoane inactive sau ocupate în agricultura de subzistență. Vom organiza cursuri de calificare bucătari, cursuri de IT și competențe antreprenoriale”, declara managerul de proiect, Mihai Cismaru.
Nicolae Băcanu, managerul de proiect din partea partenerului Centrul de Pregătire Profesionala, completează: „Grupul țintă va beneficia în urma participării la bursa de locuri de muncă și la expoziția culinară de oportunități de angajare. Bursa și expoziția culinară vor fi organizate anul viitor. Persoanele din mediul rural vor fi antrenate prin caravana Gusturilor Românești care își propune să prezinte proiectul si oportunitățile de calificare în domeniu în câteva comune din zona de Vest”.
„Componenta inovativă a proiectului este prezentă online printr-o platformă de cursuri și promovare de oportunități de angajare numită „Bucătăria online” și de folosirea rețelelor sociale gen Facebook sau Twitter”, a adăugat Mihai Cismaru. Proiectul a primit o finanțare de aproape 2 milioane de lei și se va derula timp pe 18 luni. Mai multe informații veți putea găsi pe site-ul fasromania.ro.