Bilanţul DJTS


Astăzi, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea împreună cu C.S. Chimia Râmnicu Vâlcea îşi fac public bilanţul. Astfel,  începând cu orele 11.00, se va desfășura Ședința de Analiză a Activității pe anul 2011, în Sala V.I.P. de la Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea. În cadrul întâl­nirii, se va analiza  activitatea desfă­șu­rată  pe parcursul anului  anul 2011, ale celor doua unități, dar va fi pre­zen­tat și calendarul de activități pe anul în curs.

Cu această ocazie, vor fi prezente persoane publice din cadrul Prefecturii Vâlcea, a Primăriei Rm. Vâlcea, oa­meni din lumea sportivă, dar și doi dintre reprezentanții Agenției Națio­nale pentru Sport și Tineret în per­soana lui Puia Gârbă, director general – Direcţia Generală pentru Sport și a lui Daniel Jianu, director – Direcţia Statistică şi Programe Instituţii Publice pentru Sport.

În altă ordine de idei, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea, împreună cu Inspectoratul Șco­lar Județean, în cadrul Olimpiadei Na­ționale a Sportului Școlar, organi­zează la  Școala cu Clasele I-VIII nr. 5 din Rm. Vâlcea, Etapa Județeană la Fotbal, la care participă elevii claselor I-IV. În plus, aceeaşi colaborare a condus şi la organizarea unui alt eveniment.

Tot Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea, împreună cu Ins­pectoratul Școlar Județean, în ca­drul Olimpiadei Naționale a Spor­tu­lui Școlar, organizează la Stadionul Mu­nicipal din Rm. Vâlcea, Etapa de Zonă la Tetratlon, concurs interjudețean, la care participă elevii claselor V-VIII.

La această competiție, vor fi prezente echipele care s-au calificat la etapa județeană, participând la 4 probe și anume: proba de rezistență, săritura în lungime, alergare de viteză și aruncarea cu mingea de oină.