Avanpremieră pe scena Teatrului Anton Pann


Teatrul_Anton_Pann1Deschiderea stagiunii 2012-2013, la Teatrul „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea, va avea loc pe 29 septembrie. Dar până atunci, echipa de la Anton Pann a pregătit iubitorilor de teatru o avanpremieră la un spectacol foarte frumos şi sensibil. Avanpremiera spectacolului „10 întrebări” are loc astăzi, începând cu ora 19.00, în Sala Studio.

„10 ÎNTREBĂRI” se joacă pentru prima dată pe-o scenă din România. Monodrama Anei Maria Bamberger a avut premiera mondială la The Marlborough Theatre din Brighton, Anglia, pe 12 mai 2011, presa britanică cât şi publicul londonez apreciind la superlativ această poveste de-o sensibilitate aparte. Una dintre cele mai cunoscute actriţe, Ginny Davies, a dat viaţă personajului din acest text, scris cu mare sensibilitate de Ana Maria Bamberger, dramaturg de origine română.

Din Albania, Adonis Filipi, regizorul acestui spectacol împreună cu Jurate Racinnskaite din Lituania, cea care semnează scenografia şi cu Carmen Prodan, costume, toţi trei împreună cu actriţa Luminiţa Borta de la Teatrul Alexandru Davilla din Piteşti reuşesc un spectacol pe cinste, un spectacol de la care veţi pleca cu foarte multe răspunsuri la întrebările propuse de Ana Maria Bamberger.