AU FOST FINALIZATE LUCRĂRILE de modernizare ale celui mai mare club al pensionarilor din Râmnic


Zilele trecute, au fost finalizate lucrările de modernizare ale clubului pensionarilor din cartierul Ostroveni, cel mai mare spațiu de acest fel care este destinat seniorilor din Râmnic pentru petrecerea timpului liber (situat în Punctul Termic 5, în vecinătatea Școlii „Anton Pann”). Spațiul recent inaugurat este prevăzut cu spații moderne, toalete curate și reabilitate, mese de biliard, mese de tenis, televizoare, obiecte de mobilier și multe altele.
După redeschiderea spațiului, zeci de pensionari au venit pentru a vedea cum arată locul care le va fi ca și a doua casă. A fost prezent și primarul Mircia Gutău, care a avut un mesaj pentru seniorii din cartierul Ostroveni.
„Așa cum v-am promis, am modernizat spațiul la standarde europene. Au fost fel și fel de bârfe, că spațiul se dă nu știu cui… Nu! Niciodată nu v-am mințit și nici nu vă voi minți. S-a făcut un spațiu excelent, mulțumesc constructorului. Toaletele au fost refăcute, absolut totul de la A la Z. Vă doresc să îl stăpâniți sănătoși și să vă bucurați în acest spațiu. Le promit tuturor pensionarilor din oraș că vom continua să modernizăm spațiile care au nevoie de astfel de lucrări și în alte cartiere”, a precizat primarul Mircia Gutău.