Atenție! Mai sunt disponibile locuri la Căminul de Bătrâni Scundu


• edilul Dumitru Blejan spune că are telefonul deschis non-stop pentru doritori
După cum vă informam și cu alte ocazii, Căminul de Bătrâni Scundu este o șansă pentru seniorii vâlceni, cât și pentru familiile acestora, de a se bucura de o bătrânețe demnă și liniștită: cazare, masă, îngrijire, asistenţă şi supraveghere medicală în condiţii de cel mai înalt standard.
„În urma calculelor făcute de primărie şi Casa de Asigurări de Sănătate, valoarea cheltuielilor pentru medicamentele necesare pentru 40 de asiguraţi va ajunge la suma de 1.500 de lei lunar, bani suportaţi de CASS, bani la care mai vine şi valoarea unei pensii ca fiind de 650 de lei. Diferenţa de la o pensie de 600 de lei până la cea de 800 de lei va fi suportată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea. La persoanele cu pensia minimă 350 de lei, diferenţa o va suporta familia, până la plafonul stabilit.
Nu vreau să fiu lipsit de modestie, dar ce avem noi aici sare mult nivelul… Când vorbeşti de 70 de persoane în grijă şi cel puţin alţi 35-40 oameni în personal, e clar că avem de-a face cu o investiţie reper pe palierul asistenţei sociale în Vâlcea. Se vede la tot pasul că e un mini-spital, nu clinică sau altceva! Vreau să le reamintesc tuturor doritorilor că telefonul meu personal și al instituției pe care o conduc rămân în continuare deschise și pot fi apelat non-stop la 0728.258.000, dar și la 0350.524.455”, ne-a declarat primarul Dumitru Blejan.