AtelierulTau.ro – magazin de scule electrice și accesorii recomandă cea mai bună bormașină cu acumulator profesională


Makita BHP452RFE este o mașină de găurit cu percuție cu acumulatori. Cel mai important lucru la BHP452RFE sunt acumulatorii de 18V si 3Ah. Practic, acești acumulatori sunt cei mai puternici de pe piață la ora actuală. O altă caracteristică a mașinii BHP452RFE este momentul de torsiune mare. Bormașina poate să dezvolte până la 50Nm, moment de torsiune.

Pe saitul AtelierulTau.ro puteți vedea filmări de prezentare a mașinii de găurit Makita BHP452RFE. În aceste filmări veți vedea setul complet de livrare sau diferite testări în sarcina a mașinii.

BHP452RFE poate să găurească până la 38mm în lemn, 13mm în otel  și 13 în beton. Deși este o mașină foarte puternică nu este recomandat să o forțați prea mult la găuriri în beton. În primul rând trebuie știut că la orice mașină de găurit sistemul de percuție se uzează dacă este forțat prea mult în beton. Pentru găurirea în beton se recomandăciocanele rotopercutoare, care pot fi găsite pe saitul AtelierulTau.ro

Ca orice mașină de găurit profesională de la Makita și modelul BHP452RFE vine în setul standard însoțită de 2 acumulatori. Acești acumulatori pot fi încărcați la încarnatorul rapid DC18RA și asta în mai puțin de o jumătate de oră.

Mai multe detalii despre Makita BHP452RFE puteți să găsiți pe saitul de scule electrice și accesorii AtelierulTau.ro