Amical de lux pentru Damila Măciuca


• la cinci luni de la primul meci în compania unei echipe din Liga I, „verzii” recidivează
 

După cum oficialii clubului Damila declarau săptămâna trecută, perioada liberă de care dispun în campionatul ligii secunde va fi valorificată la maxim. Pe lângă faptul că fotbaliştii antrenaţi de Claudiu Niculescu efectuează, în aceste zile, un stagiu de pregătire în Alba Iulia, staff-ul tehnic şi-a făcut din plin datoria şi, pentru finalul săptămânii, a perfectat un amical cu o prim-divizionară, acesta fiind cel de-al doilea meci împotriva unui adversar din Liga I pe care fotbaliştii Damilei îl susţin, în întreaga istorie a clubului, primul având loc toamna trecută, în şaisprezecimile de finală ale Cupei României, atunci când formaţia vâlceană a întâlnit Petrolul Ploieşti.
 

Damila şi Universitatea Cluj îşi vor măsura forţele pe stadionul din Făgăraş
 

Sâmbătă, 23 martie, cu începere de la ora 13.00, Damila Măciuca va întâlni Universitatea Cluj, formaţie aflată pe locul paisprezece în Liga I. Meciul va avea un caracter amical şi se va disputa pe stadionul din oraşul braşovean Făgăraş. Pentru doi dintre actualii fotbalişti ai Damilei, portarul Florin Matache şi mijlocaşul francez Nasser Menassel, meciul va fi cu certitudine unul special fiindcă, până în urmă cu puţin timp, ei au evoluat pentru echipa „şepcilor roşii” din Cluj Napoca. De asemenea, tehnicianul actual al Damilei, Claudiu Niculescu va avea ocazia de a-i reîntâlni pe unii dintre foştii săi elevi, din perioada cât a pregătit formaţia studenţilor din Cluj, antrenaţi în prezent de fostul internaţional Ionel Ganea.

„Chiar dacă este un joc amical, este un moment oportun pentru a vedea potenţialul echipei şi nivelul de pregătire al fiecărui jucător în parte”, a declarat Lucian Munteanu, preşedintele FC Damila.