Accidentarea din amicalul cu FC Hunedoara îl costă scump


• juniorul Ovidiu Mihai a fost operat la începutul acestei săptămâni
 

Transferat în această iarnă de la Sporting Piteşti, tânărul atacant al celor de la FC Damila, Ovidiu Mihai (17 ani), a fost operat la începutul acestei săptămâni. Problema de sănătate a internaţionalului Under 17 a apărut în urma meciului amical dintre FC Damila şi FC Hunedoara, disputat în data de 6 februarie, pe sinteticul din Zăvoi, atunci când Ovidiu Mihai a fost lovit puternic de un adversar în zona genunchiului stâng. Oficialii clubului vâlcean s-au preocupat permanent de starea starea de sănătate a tânărului atacant, însă, intervenţia chirurgicală a avut loc abia în această săptămână, în urma consultaţiei efectuate de către medicul echipei naţionale, Pompiliu Popescu, problema jucătorului fiind localizată la nivelul ligamentului. Chiar dacă operaţia a fost una reuşită, vârful de atac nu va putea reveni prea curând pe teren, fiind în pericol de a rata întreg returul.
 

Senatorul Dan Niţu s-a implicat personal
 

Omul care a pus bazele clubului din comuna Măciuca, Dan Niţu, actualmente reprezentantul Colegiului Nord în Senatul României, s-a implicat personal în rezolvarea situaţiei delicate pe care a traversat-o tânărul fotbalist. Preşedintele FC Damila, Lucian Munteanu a oferit, în acest sens, câteva declaraţii: „Domnul Dan Niţu a fost impresionat de cazul lui Ovidiu Mihai şi s-a interesat personal de ceea ce trebuie făcut pentru ca fotbalistul să poată trece peste această accidentare. A discutat direct cu doctorul care l-a operat şi, totodată, FC Damila a suportat toate cheltuielile intervenţiei chirurgicale”.
 

Juniorul a fost operat de medicul Stelei
 

Operaţia la care a fost supus Ovidiu Mihai a avut loc la Spitalul Militar Central din Bucureşti şi a fost efectuată de Ionuţ Bogdan Codorean, şeful secţiei ortopedie-traumatologie, unul dintre cei mai buni medici ortopezi din ţara noastră. Acesta este cunoscut drept doctorul echipei Steaua Bucureşti, sub bisturiul său ajungând, în ultima perioadă, mai multe nume cunoscute de fotbalişti din ţara noastră.