A fost inaugurat podul din Olănești, pe drumul către Schitul Bradu


Edilul Sorin Vasilache se arată mulțumit de colaborarea cu CJ Vâlcea, de sprijinul oferit de acesta, iar bucuria sa se datorează și recentei tăieri a panglicii la inaugurarea oficială a podului din Olănești, pe drumul către Schitul Bradu.
În prezența președintelui Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, pe data de 4 martie, au fost inaugurate lucrările de punere în siguranță a podului situat pe teritoriul orașului Băile Olăneşti, la km 1+950 al DJ 656 – Olănești – Comanca – Tisa – Vila 1 Mai. Cu o vechime de 53 de ani, podul, construit în 1966 şi degradat de trafic şi de vreme, nu mai fusese inclus, până acum, într-un program de reabilitare, asupra sa intervenindu-se doar pentru unele reparații curente.
Acum, lucrările au constat în consolidarea și punerea în siguranță a podului, realizarea de parapet direcțional pe o lungime de 150 m și parapet pietonal – 125 m, refacere suprastructură a două rampe cu o lungime de 25 m fiecare. Finanțarea lucrărilor, în valoare de 1.634.514,56 lei, a fost realizată din bugetul propriu al județului Vâlcea, iar perioada de garanție a acestora este de 120 luni.