Inaugurare Magazin DIANA, în Picior de Munte, Dâmbovița


Picior de Munte, Dâmbovița – Rețeaua de magazine DIANA are plăcerea de a anunța deschiderea celui de-al 81-lea magazin din rețea și a treilea magazin în județul Dâmbovița, amplasat pe Calea Târgoviște, nr. 220, în comuna Dragodana. Noua locație, care a fost inaugurată astăzi, 23 aprilie, marchează un moment important în strategia de expansiune a rețelei DIANA și consolidarea prezenței sale în regiune.

„Astăzi marcăm deschiderea celui de-al 81-lea punct de vânzare din cadrul rețelei de Magazine DIANA, o nouă destinație de shopping ce îndeplinește cele mai exigente standarde de calitate. Această expansiune subliniază angajamentul nostru continuu de a oferi produse excelente și accesibile consumatorilor din regiunea Dâmbovița,” a afirmat Ramona Mutu, Director Operațional.

Noul magazin DIANA Picior de Munte are o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați și dispune de un design modern, Magazinul DIANA Picior de Munte promite să devină o destinație de referință pentru consumatorii din zonă.

Consumatorii din zonă pot alege dintr-o o gamă extinsă de produse DIANA – carne proaspătă, produse și preparate din carne, pește și preparate din pește Pescăria Magic. Sortimentația este completată cu peste 7000 SKU alimentare și nealimentare (produse pentru îngrijirea casei și igienă, veselă, jucării) și acoperă orice configurație de coș zilnic de cumpărături.