Senatorul Niţu, prezent la un eveniment caritabil organizat de Asociaţia Femeilor Manager


nitu_dan4Vineri, 1 martie 2013, am fost invitat la serata Rapsodie de primăvară, organizată de Asociația Femeilor Manager din Râmnicu-Vâlcea, în scop caritabil. Țin să mulțumesc și pe acestă cale pentru oportunitatea de a ne cunoaște și pentru evenimentul la care am participat. Fondurile strânse cu acest prilej au fost donate elevilor de la Liceul de Arte din Râmnicu-Vâlcea, pe ai cărui artiști i-am putut admira în spectacolul susținut în fața celor câteva zeci de invitați la eveniment.

Cred că doamnele care fac parte din  Asociația Femeilor Manager, condusă acum de arhitecta Magda Popescu, au demonstrat încă o dată că femeile știu cel mai bine cum se pot întâlni problemele unei comunități cu instituțiile și oamenii care pot ajuta la rezolvarea lor. Sumele donate vor folosi la organizarea Olimpiadei Interjudețene de Muzică, care va avea loc în curând, la Râmnicu-Vâlcea.

Adresez aici felicitări organizatorilor, celor care au pus în scenă un eveniment agreabil, soliștilor și instrumentiștilor care au evoluat în spectacol. Și, pentru că în curând vom sărbători Ziua Femeii, un călduros La mulți ani!

Remus Daniel NIŢU,

SENATOR