Week-end plin de spectacole la Teatrul „Ariel”


Urmează trei zile în care actorii Tea­trului „Ariel” din Râmnicu Vâlcea vor avea numeroase activități. Aceștia vor veni în fața publicului cu nu mai puțin de patru spectacole de-a lungul week-end-ului care se apropie. Suita evenimentelor va fi deschisă, vineri, în Sala „Zăvoi” a institu­ției subordonate Pri­mă­riei Râmnicului. Cu începere de la ora 18.30, aici este pro­gramat spectacolul „Before Breakfast” – autor Eugene O’Neill, în regia lui Constantin Florescu.
Sâmbătă, iubitorii teatrului sunt așteptați în sala Cinematografului „Geo Saizescu” din Ostroveni. Cu începere de la ora 18.30, aici este programat un spectacol al cărui nume poate da emoții dacă este vorba despre reținerea lui. Actorii îi așteaptă pe iubitorii acestei arte la „Frumoasa poveste a urșilor Panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” – autor Matei Vișniec, regia Mihai Dinvale. Demnă de remarcat înșiruirea din titlul spectacolului, cu rol de expunere credem noi. Așadar, credem că ar fi interesant să vedeți cum saxofonistul (care avea o iubită la Frankfurt) vine în fața publicului vâlcean pentru a povesti frumoasa poveste a urșilor panda.
Ziua de duminică este rezervată atât celor mai mici dintre iubitorii teatrului, cât și celor mari. Cu începere de la ora 12.00, tot în sala Cinematografului „Geo Saizescu”, copiii sunt așteptați la „Fata Babei și Fata Moșului” – adaptare după Ion Creangă în regia Siminei Constantin. Spre seară, de la ora 18.30, firul acțiunii continuă la „Geo Saizescu”. Publicului îi va fi prezentat spectacolul „Nunta” – adaptare clasică după A.P. Cehov, regia Beatrice Rancea.