Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

24 septembrie 2021

Voleibalistele de la CET Govora rămân fără victorie în Divizia A2


faza_CS_CET• CSM Codlea – CET Govora 3-0 (25-14; 25-17; 25-9)

Cu un lot care a suferit numeroase schimbări de efectiv faţă de sezonul trecut, misiunea tehnicienilor vâlceni Nicoleta şi Marius Mărgărit de a duce din nou echipa în play-off pare destul de dificilă. Dacă până în urmă cu numai câteva luni, voleibalistele de la CET Govora înregistrau victorii pe bandă rulantă, rare fiind partidele în care ieşeau învinse de pe terenul de joc, din păcate, în primele patru etape ale acestui sezon, râmnicencele au trebuit să se recunoască învinse de trei ori (iar în prima rundă au stat).

Asemănător s-au derulat „ostilităţile” şi la finalul săptămânii trecute, atunci când, în campionatul Diviziei A2 de volei feminin – Seria Vest au fost programate meciurile contând pentru etapa a IV-a. Râmnicencele de la CET Govora  s-au deplasat la Codlea, în judeţul Braşov, acolo unde s-au duelat cu sportivele de la CSM din localitate. Beneficiind de aportul unor voleibaliste mai mari ca vârstă şi evident mai experimentate, gazdele nu întâmpinat prea mari probleme pentru a obţine o victorie importantă în faţa râmnicenelor, impunându-se în trei seturi. Fetele pregătite de soţii Mărgărit au intrat mai greu în meci, cedând primul set la o diferenţă de 11 puncte (25-14 pentru gazde). Setul secund a fost ceva mai echilibrat, voleibalistele de la CET Govora au pus mai multe probleme, dar braşovencele tot s-au impus la 8 puncte diferenţă (scor 25-17). Setul al treilea a fost un adevărat galop de sănătate pentru gazde, CSM Codlea câştigând cu 25-9, adjudecându-şi astfel cele trei puncte puse în joc.

CET Govora, tot pe ultimul loc în clasament

În cadrul etapei a IV-a a Diviziei A2 de volei feminin s-au mai disputat următoarele întâlniri:

CSM Târgovişte – LPS Bihorul Oradea 3-0

Banatul Caransebeş – Medicina Tg. Mureş 0-3

CSŞ 2 Baia Mare a stat

În acest moment, clasamentul Seriei Vest se prezintă astfel:

# Echipă M C C P P Puncte

1.CSM Târgovişte 4 4 0 0 0 12

2.Medic. Tg. Mureş 4 1 2 0 1 7

3.Ban. Caransebeş 4 2 0 0 2 6

4.CSM Codlea 3 1 0 1 1 4

5.LPS Bih. Oradea 3 1 0 1 1 4

6.CSŞ 2 Baia Mare 3 1 0 0 2 3

7.CET Govora 3 0 0 0 3 0

Următorul meci al vâlcencelor de la CET Govora va avea loc sâmbătă, 3 noiembrie. Atunci, în Sala „Capela” din Râmnicu Vâlcea, ele vor primi vizita maramureşencelor de la CSŞ 2 Baia Mare.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized