Nimic nou sub „soarele” Ligii a IV-a


faza_fotbal_d• Posada Perişani şi Unirea Drăgăşani domină cu autoritate cele două serii ale „Elitei” vâlcene

Meciurile etapei cu numărul nouă din campionatul Ligii a IV-a nu au provocat surprize, pentru majoritatea favoritelor acestea fiind doar simple ocazii de a-şi adăuga alte trei puncte foarte de preţioase la cele deja contabilizate în clasament. Seria Nord a propus un duel destul de interesant, între două dintre cele mai puternice formaţii ale întrecerii, Lotru Brezoi şi Posada Perişani. Numai că, spectacolul unei întâlniri care se anunţa relativ echilibrată, a fost „ucis” total de campioana en-titre a judeţului nostru, Posada impunându-se la un scor care se aseamănă mai degrabă cu cele întâlnite în tenis (6-0). Tot în această serie, FC Băbeni, revelaţia campionatului, continuă să rămână „în cărţi” pentru ocuparea uneia dintre cele două poziţii care trimit în play-off-ul final după victoria consemnată pe propriul teren, împotriva celor de la Stejarul Vlădeşti.

Trecând în Seria Sud, putem remarca invincibilitatea din ultimele etape a liderului Unirea Drăgăşani, care s-a impus la scor pe terenul celor de la Juventus Roeşti, dar şi ascensiunea unor formaţii ca Minerul Berbeşti, Topologul Galicea sau Voinţa Orleşti. Doar fotbaliştii din comuna primarului Ionel Spîrleanu par să nu se regăsească deloc în ultimele runde, fostul lider AS Creţeni „bifând” o nouă înfrângere.

Dar iată care au fost rezultatele complete consemnate în etapa a IX-a:

Seria Nord

Flacăra Horezu – Foresta Malaia 7-1

Hidro Râmnicu Vâlcea – Victoria Frânceşti 7-0

Lotru Brezoi – Posada Perişani 0-6

Viitorul Călimăneşti – AS Căzăneşti 6-0

FC Băbeni – Stejarul Vlădeşti 3-0

Conexin Runcu – Viitorul Dăeşti 1-2

U. Păuşeşti Măglaşi – Prog. Măldăreşti 2-0

Minerul Ocnele Mari a stat

În clasament, pe primele poziţii se află echipele: Posada Perişani 27p; Hidro Rm. Vâlcea 24p; FC Băbeni 24p; Flacăra Horezu 22p; Stejarul Vlădeşti 12p; Viitorul Dăeşti 12p.

Seria Sud

AS Creţeni – Minerul Berbeşti 1-5

Inter Suteşti – Topologul Galicea 1-5

Experţii Popeşti – AS Şirineasa 4-1

Juventus Roeşti – Unirea Drăgăşani 0-4

Ştiinţa Grădiştea – Voinţa Orleşti 1-3

Olteţul Alunu – CS Şuşani 3-1

Oltul Ioneşti – Viitorul Valea Mare 2-2

CS Mădulari a stat

În clasament, pe primele poziţii se află echipele: Unirea Drăgăşani 20p; Minerul Berbeşti 18p; Topologul Galicea 17p; Voinţa Orleşti 16p; Experţii 2000 Popeşti 16p; AS Creţeni 15p.