Vlădulescu și Rădulescu, primii pași către un aeroport în Budești


Se pun bazele unei noi investiții în localitatea păstorită de către edilul Ionel Vlădulescu (foto): un aeroport în Budești. Iar în acest demers, primarul Ionel Vlădulescu are tot sprijinul președintelui Consiliului Județean Vâlcea, Costi Rădulescu, deoarece nu vorbim de construirea unor rigole, reabilitarea unei școli, ci de un mega-proiect, proiect ce implică specialiști în domeniu, o finanțare solidă etc.

Sprijinul CJ Vâlcea, absolut necesar

„Ideea înființării unui aeroport a apărut în urmă cu cinci ani. Nu s-a putut valorifica atunci, și din cauza Consiliului Local, și din cauza cetățenilor ale căror animale pășteau pe izlaz, locul fixat pentru aeroport. Ideea a fost reluată, am purtat discuții cu președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, fără de care nu pot face investiția, atât din punct de vedere tehnic, cât și financiar. Ne-am deplasat la fața locului, am convenit să înființăm un grup de lucru, să demarăm procedurile legale pentru a începe și a finaliza această investiție. Repet, fără partea financiară a CJ Vâlcea, nu puteam realiza acest obiectiv. Și președintele CJ Vâlcea, ca persoană, m-a ascultat și mi-a spus: «Hai să încercăm, să vedem ce vom reuși!»”, a declarat, pentru cotidianul nostru, Ionel Vlădulescu, primarul localității Budești.
Așa cum am precizat, a fost creat un grup de lucru, format din specialiști ai Primăriei Budești și Consiliului Județean Vâlcea, în prezent pregătindu-se tot ce ține de partea tehnică, de documentații.