Viitorul și Flacăra, la startul Ligii a III-a


În acest week-end, Liga a III-a de fotbal va porni la drum în sezonul 2019/2020. Vâlcea va fi reprezentată de două echipe pe cea de-a treia „scenă” valorică a țării. Flacăra Horezu se află la cel de-al doilea sezon petrecut la acest nivel, după un sezon 2018/2019 în care a încheiat competiția pe un onorat loc trei. Viitorul Dăești este nou-promovată la acest nivel, echipa din apropierea Râmnicului sperând să calce pe urmele grupării horezene și să aibă un sezon cât mai reușit. Cele două echipe vâlcene vor fi colege de serie în Liga a III-a, acestea fiind repartizate în Seria a IV-a, acolo unde vor avea parte de deplasări destul de lungi, inclusiv pe terenurile unor echipe din județele Timiș și Arad.

Debut acasă pentru Viitorul. Deplasare lungă pentru Horezu

În calitate de echipă nou-promovată, Viitorul Dăești va avea un prim joc pe teren propriu, în fața unei echipe care se anunță cu pretenții în această serie, FC Hunedoara. De partea cealaltă, Flacăra Horezu va avea parte, încă de la început, de o deplasare lungă. Peste 300 de kilometri vor parcurge fotbaliștii horezeni pentru a ajunge la Sebiș, în județul Arad, acolo unde se vor duela cu echipa Național din localitate.
În etapa a doua, programată pe 31 august, Flacăra Horezu va evolua tot contra unei echipe arădene, Șoimii Lipova, dar pe teren propriu. Viitorul Dăești va întâlni, culmea, tot o echipă arădeană, Gloria Lunca-Teuz Cermei, meciul fiind programat pe terenul echipei din vestul țării.