Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

4 august 2020

Vești bune pentru SCM RÂMNICU VÂLCEA cu câteva ore înainte de aflarea adversarelor din grupele Ligii Campionilor


De marți, 30 iunie, cele mai multe dintre jucătoarele pe care SCM Râmnicu Vâlcea se va baza în sezonul competițional 2020/2021 au desfășurat primul antrenament de după declanșarea epidemiei de Coronavirus, pe stadionul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea.
„O parte din sportivele clubului nostru au participat la primul antrenament oficial din cadrul noului sezon competițional. De ce doar o parte? Fiindcă și sportivele trebuie să se supună rigorilor statului, anume celor 14 zile de carantină, conform izolării obligatorii impuse de statul român la intrarea pe teritoriul propriu. Cristina Florica, Diana Ciucă, Elghaoui Asma, Marta Batinovic, Glibko Irina, Minevskaja Ewgenija si Maren Aardahl au sustinut luni (29 iunie) proba medicală la Medicina sportivă, dar și analizele de sânge, cât și testul RT-PCR (Covid). În cursul zilei de marți au fost programate pentru aceleași teste Daniela Marin, Stamin Roberta, Sara Rus, Ann Grete Norgaard, Zeljka Nikolic, Liscevic Kristina și Trifunovic Jelena. Mireya Gonzalez, Marta Lopez si Alicia Fernandez vor rămâne în izolare până duminică inclusiv (5 iulie), urmând ca luni (6 iulie) să fie testate la medicina sportivă, dar și pentru RT-PCR”, au transmis reprezentanții clubului SCM Râmnicu Vâlcea printr-un comunicat postat marți pe pagina de socializare.
Veștile bune sunt legate de faptul că astăzi, 1 iulie, după orele prânzului, după ce au venit și ultimele rezultate efectuate pentru depistarea Coronavirusului, se știe în mod sigur (și certificat cu documente medico-legale) că nicio jucătoare de la SCM Râmnicu Vâlcea nu este purtătoare a acestui virus!
Reamintim că în această seară de miercuri, la ora 19.00, se vor desfășura trageriloe la sorți pentru stabilirea adversarelor pe care SCM Râmnicu Vâlcea la va întâlni în viitoarea ediție a grupelor Ligii Campionilor. Informații despre acest eveniment foarte important pentru clubul nostru puteți afla în timp real de pe pagina www.curierul.ro.

 

Etichete: ,

Poți comenta aici

Alte articole de la Handbal