Vești bune pentru iubitorii de mișcare din Râmnic: Pista de atletism a Stadionului Municipal poate fi folosită în mod gratuit!


Biroul de Presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea a venit cu o veste foarte bună pentru iubitorii de mișcare în aer liber. Pentru ei, municipalitatea a gândit un program în cadrul căruia iubitorii de mișcare își vor putea materializa această pasiune și, totodată, vor avea posibilitatea de a respecta regulile de distanța socială necesare în această perioadă.
Astfel, conducerea Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea a anunțat că a stabilit programul de utilizare a pistei de alergare de la Stadionul Zăvoi, fiind comunicat inclusiv intervalul orar în care iubitorii de mișcare vor putea utiliza această facilitate pusă la dispoziție în mod gratuit.
„Din dorinţa de a promova exerciţiile fizice, dar cu respectarea tuturor reglementărilor în vigoare la acest moment, Sport Club Municipal anunţă că începând de joi, 6 august 2020, se permite accesul gratuit la Stadionul Zăvoi în vederea practicării de exerciţii fizice pe pista de alergare. Accesul se va face în fiecare zi de luni până duminică, în intervalele orare 07.00 – 09.00 şi 19.00 – 21.00. Prezenţa în baza sportivă se va realiza cu respectarea distanţelor de siguranţă de doi metri în repaus şi de șase metri în condiţii de efort. Accesul în baza sportivă va fi permis numai după termoscanarea non-contact şi înregistrarea datelor de contact ale fiecărui sportiv amator, făcute de un reprezentant al SCM”, se arată într-un comunicat de presă transmis pe marginea acestui subiect.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea