Veniți la Pelerinajul de Florii!


Sâmbătă, 8 aprilie 2017, în Sâmbăta lui Lazăr, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopia Râmnicului  organizează  Pelerinajul de Florii.
În Municipiul Râmnicu-Vâlcea, după Slujba Vecerniei săvârșită de către Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Varsanufie la Biserica „Toți Sfinții”, pelerinajul se va desfășura, începând cu ora 17.00, pe următorul traseu: Biserica „Toți Sfinții” – Calea lui Traian – B-dul Tudor Vladimirescu – Biserica „Buna Vestire” – Str. General Praporgescu – Biserica „Sfântul Dumitru” – B-dul Nicolae Bălcescu – Catedrala Arhiepiscopală „Sfântul Nicoale”.
Pelerinajul de Florii se va desfășura și în Municipiul Drăgășani și orașele Horezu și Bălcești pe itinerariile stabilite la nivelul fiecărei protoierii.
Pelerinajul de Florii amintește în mod deosebit de călătoria Mântuitorului Hristos din Betania spre Ierusalim, însoțit de ucenicii Săi, călătorie care culminează cu Intrarea Sa în Ierusalim, când este întâmpinat de tot poporul ca un adevărat Împărat.