Vâlcea întâlnește Brăila în polivalenta din București


Reprezentanții Federației Române de Handbal au anunțat, zilele trecute, ultimele informații privitoare la modul în care se vor desfășura cele șase partide care au mai rămas de disputat din ediția 2019/2020 a Cupei României la handbal feminin. Primele două meciuri se vor disputa pe 20 august, fiind restanțe din faza sferturilor de finală. SCM Râmnicu Vâlcea se va duela cu HC Dunărea Brăila pentru un loc în «careul de ași», în timp ce SCM Slatina va încerca să ofere o replică deținătoarei trofeului, CSM București. Inițial, cele două partide trebuiau să se dispute pe terenul unei dintre formațiile participante, SCM Râmnicu Vâlcea urmând să întâlnească Dunărea Brăila în Sala „Traian”. Oficialii FRH au schimbat însă acest program, astfel că absolut toate echipele rămase în competiție (în număr de șase) vor evolua în Sala Polivalentă din București.
În eventualitatea în care SCM Râmnicu Vâlcea va depăși HC Dunărea Brăila în sferturile de finală, echipa noastră va întâlni gruparea bucureșteană Rapid (care este deja calificată în semifinale după ce a învins SCM Craiova într-un meci disputat înainte de instituirea stării de urgență). Învingătoarea din celălalt sfert de finală, CSM București sau SCM Slatina, își va măsura forțele cu Gloria Buzău. Cele două partide din semifinale sunt programate sâmbătă, 22 august.
Duminică, 23 august, în polivalenta bucureșteană se vor disputa cele două finale. Învinsele din faza semifinalelor se vor lupta pentru medalia de bronz, în timp ce câștigătoarele își vor măsura forțele în lupta pentru trofeu. După cum se poate observa, cele două mari rivale, SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București, nu se pot întâlni decât în finala competiției.
Toate cele șase meciuri rămase de jucat în Cupa României se vor disputa fără spectatori!
Sursă foto: Arhivă