Unde poți urmări cote Grand Prix F1?


Întrecerile de Formula 1 sunt unele dintre cele mai urmărite sporturi automobilistice din lume. Interesul este la fel de mare în ceea ce privește vizionarea competițiilor, cât și în ceea ce privește cotele de la pariuri. Însă, dacă vrei să faci o alegere bună și să îți simplifici acțiunile legate de această pasiune, cele mai bune condiții și cele mai bune cote Grand Prix F1 le găsești online.

Anul acesta avem o grilă de 23 de întreceri, care se desfășoară din martie până în decembrie. Vor participa 10 echipe și 20 de piloți. Calificările și cursa finală pentru un Grand Prix se desfășoară pe durata a trei zile, de vineri până duminică. În ultima zi a sesiunii de calificări se stabilește și grila de start pentru cursa unui mare premiu. Circuitele sunt stabilite în linii foarte mari de la începutul anului și sunt făcute programări cât mai exacte pentru toate întrecerile. Însă nu este exclus să existe schimbări de ultim moment, condiții nefavorabile sau anulări.

Pentru a fi acceptate în competiții, circuitele trebuie să fie special amenajate, închise circulației publice și conforme regulilor stabilite de FIA. Distanța minimă acceptată este 305 KM. Cursele durează maxim două ore. Piloții care fac greșeli care contravin regulamentului oficial sunt penalizați.

După încheierea unei Grand Prix, fiecare pilot participant va primi, în funcție de clasament, un număr de puncte, care influențează adesea și cotele de la casele de pariuri. Acestea vor fi folosite pentru a calcula punctajul echipelor, ce vor primi și ele alte cote la pariuri.

Unde se găsesc cele mai bune cote pentru Grand Prix-uri?

Bilete pentru cursele de Formula 1 pot fi puse atât la agențiile stradale, cât și pe platformele online de pariuri. Condiții mai avantajoase vor fi găsite mereu online, care reprezintă la ora actuală cea mai simplă și accesibilă metodă pentru a urmări cote și întreceri sportive live și pentru a paria.

Cele mai bune oferte de joc și bonusuri de deschidere cont sunt întotdeauna pe platformele de pariuri. Fără niciun dubiu, payout-urile sunt mult mai mari decât în cazul agențiilor stradale și nu există comision de înregistrare pariuri.

Pentru a face alegerea cea mai potrivită, cel mai bine este să joci în paralel la ambele tipuri de agenții și să decizi și singur, care dintre variante îți este mai la îndemână și îți oferă cele mai bune condiții de pariere.

În ceea ce privește marile premii de F1, cotele pentru ambele campionate, World Drivers’ Championship și World Constructors’ Championship sunt disponibile cu mult înainte de debutul calificărilor și sunt actualizate mereu. De aici poți afla în orice moment care este evoluția și care sunt modificările în clasament, pe echipe și pentru piloți.

Pariurile online sunt cea mai simplă, accesibilă și sigură metodă pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din competițiile automobilistice din cele mai mari întreceri de Formula 1 și chiar pentru categoriile inferioare. Pe platformele online puteți plasa oricând pariuri pe Formula 1.

Oricare ar fi alegerea, joacă responsabil, doar pe platforme licențiate. Deschide un cont doar dacă ai peste 18 ani.