UN TÂLHAR MIC a fost prins în flagrant!


În noaptea de 25/26 august 2020, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, un polițist ce se afla în timpul liber în momentul în care a intrat în scara blocului unde domiciliază a surprins un tânăr în timp ce tăia sistemul de asigurare al unei biciclete. Polițistul a procedat imediat la imobilizarea tânărului, după care a solicitat sprijin prin 112. La fața locului a venit imediat un echipaj de poliție, iar tânărul de 19 ani a fost condus la sediul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea.
„În urma administrării probatoriului și având în vedere că tânărul nu este la prima abatere, organele de cercetare penală au dispus reținerea acestuia pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, iar în cursul zilei de miercuri tânărul a fost prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea.
Polițistul care l-a suprins în flagrant pe tânărul de 19 ani este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina, promoția 2013. Începând cu anul 2016 își desfășoară activitatea în cadrul Postului de Poliție Nicolae Bălcescu.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea