UN BĂRBAT A ÎNCERCAT SĂ ÎȘI DEA FOC în fața Primăriei Râmnicului. A fost salvat în ultima clipă!


În data de 2 ianuarie 2023, în jurul orei 22.30, un echipaj de jandarmerie a intervenit în cazul unui bărbat care amenința că își va da foc în fața Primăriei Râmnicu Vâlcea.
„După ce a ajuns în fața Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, bărbatul în vârstă de 45 de ani, care avea asupra lui o sticlă cu benzină, a început să strige că își va da foc. Jandarmii care se aflau în proximitate au intervenit imediat și, după un scurt dialog cu acesta, au reușit să-i smulgă din mână recipientul de combustibil”, ne-au povestit jandarmii.
În urma controlului corporal preventiv, jandarmii nu au găsit asupra bărbatului alte obiecte contondente, doar o brichetă, care, după spusese lui, urma să o folosească pentru a-și provoca rău.

Piromanul aflat în stare de ebrietate a fost transportat la spital

Pompierii vâlceni ne-au mai anunțat că, în acest caz, a fost solicitată intervenţia echipajelor medicale. La faţa locului a ajuns o ambulanță, care a preluat bărbatul şi l-a transportat la spital.
„Bărbatul se afla în stare de ebrietate și a devenit agresiv în prezența echipei medicale, fapt care a necesitat imobilizarea lui. Din fericire, jandarmii au fost la locul potrivit în momentul potrivit și bărbatul nu și-a putut duce planul la sfârșit. Intervenția nu a fost una lipsită de pericol, pentru că bărbatul a fost însoțit de un câine, doar că, spre binele colegilor noștri, animalul nu a fost agresiv”, ne-au mai informat jandarmii vâlceni.
• Material realizat cu sprijinul IJJ Vâlcea