Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 septembrie 2021

Un bărbat a fost accidentat mortal de un tren


trenuri_valceaÎn acest week-end, poliţiştii Postului de poliţie TF Rm. Vâlcea au fost sesizaţi telefonic de către N. Alexandru, Şef Staţie CF Rm. Vâlcea, cu privire la faptul că, la trecerea la nivel cu calea ferată prevăzută cu bariere, de pe strada Mihai Eminescu, din municipiul Rm. Vâlcea, trenul Regio nr. 2457 care circula pe relaţia Băbeni – Rm. Vâlcea a lovit o persoană care a traversat calea ferată, fără să se asigure. La faţa locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Postului de Poliţie TF Rm. Vâlcea care a constatat că cele sesizate se confirmă, stabilind că victima, C. Vasile, de 48 ani, din municipiul Rm. Vâlcea, nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferată şi a fost surprinsă şi accidentată de tren.

Victima care prezenta multiple leziuni caracteristice unui accident de tren a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, unde, din cauza multiplelor traumatisme suferite şi a unui stop cardio-respirator iresuscitabil a decedat. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Judeţean Vâlcea în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, se continuă cercetările de către poliţiştii Postului de poliţie TF Rm. Vâlcea pentru elucidarea cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized