Un an fără Ilie BĂJAN!


Timpul trece nespus de repede și, iată, că în dimineața de 11 aprilie 2022 se împlinește deja un an de când Ilie BĂJAN, un om dedicat comunității locale (printre cei dintâi care au încercat să construiască ceva prin propriile forțe în Vâlcea de după anul 1989), a trecut la cele veșnice! Figura lui rămâne cunoscută atât pentru cei care au lucrat sau lucrează în lanțul de farmacii ce poartă numele familiei, cât și pentru vâlcenii care și-au căutat sănătatea prin intermediul produselor oferite de acest brand național. Nu poate fi uitată nici implicarea acestui om în susținerea sportului din județul nostru, cu precădere a handbalului (unul dintre fiii săi fiind cel care a plătit din propriul buzunar pentru recuperarea palmaresului echipei de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea).
Ar fi foarte multe lucruri bune de spus despre Ilie BĂJAN, de mii de ori mai multe decât ceea ce poate fi cuprins în aceste câteva rânduri, însă, într-un asemenea moment, cuvintele sunt de prisos!
Suntem alături de familia care încă suferă după plecarea dintre noi, la numai 68 de ani, a celui care a fost Ilie BĂJAN și o asigurăm că nici noi nu l-am uitat.
Odihnească-se în pace!