Ultimul Colegiu Prefectural pentru Adrian Mesescu


• șeful situațiilor de urgență, gata de pensionare
Astăzi, a fost ultima ședință de Colegiu Prefectural pentru colonelul Adrian Mesescu, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea. Pe data de 5 octombrie, colonelul Mesescu va ieși la pensie. Anunțul l-a făcut chiar în ședință: „Pe 5 octombrie, intru-n rezervă. Mă pensionez. Vreau să mulțumesc tuturor colegilor cu care am avut o bună colaborare, să le doresc sănătate și să auzim numai de bine. Dacă e să-mi doresc ceva, vreau normalitate. O stare de normalitate”.
Colonelul Adrian Mesescu ocupă funcția de inspector șef ISU „General Magheru” din data de 15 decembrie 2004. Din 1998 și până-n 2004, a fost inspector șef în Ministerul Apărării Naționale, în Ministerul Afacerilor Interne. A absolvit Liceul Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza, Școala Militară de Ofițeri Activi de Transmisiuni Sibiu, iar Masterul l-a dat la Universitatea Babeș Bolyai Cluj- Napoca – Facultatea de Știința Mediului, specializarea: evaluarea riscurilor și securitatea mediului.
Pentru toată activitatea depusă, colonelul Mesescu a primit din partea subprefectului județului, Aurora Gherghina, un imens buchet de flori. Toți colegii l-au felicitat, urându-i pensionare lungă.