Tradiția continuă… A X-a ediție a Zilelor Medicale Vâlcene, bifată


Timp de trei zile, 9, 10 și 11 septembrie, în Sala Mare a Teatrului Anton Pann, s-a desfășurat cea de-a X-a ediție a manifestării științifice Zilele Medicale Vâlcene. Evenimentul a fost organizat de Academia Oamenilor de Știință din România, respectiv Colegiul Medicilor Vâlcea, în parteneriat cu Ordinul Asistenților Medicali, Moașelor, Asistenților Medicali Generaliști, filiala județeană. 300 de medici au participat la manifestare.
Cuvântul de deschidere a aparținut dr. George Brânzan, președintele Colegiului Medicilor Vâlcea, urmat de discursurile: Acad. prof.dr. Nicolae Gorun – membru titular al Academiei Oamenilor de Știință din România, prof.univ. dr. Vasile Astărăstoae – UMF Iași, Constantin Negrescu – președinte OAMR, filiala Vâlcea, Adrian Bușu, vicepreședinte CJ Vâlcea și subprefectul județului, Aurora Gherghina.
Prima parte a sesiunii a fost rezervată prezentărilor pe Pediatrie, lucrări admirabile, cu multe lucruri de învățat. Au fost aduse la cunoștință participanților progresele din domeniu, respectiv noutățile, fiind prezentate și anumite cazuri mai deosebite. Noutățile în Pediatrie au fost aduse de către prof. dr. Ioan Gherghina.
Menționăm că manifestarea științifică Zilele Medicale Vâlcene și-a păstrat tradiția datorită dr. Adrian Pătrulescu, cel care a fost mulți ani președintele Colegiului Medicilor din județ. Actuala conducere prin vocea dr. George Brânzan continuă șirul evenimentelor și se zbate ca acțiunea să aibă aceleași rezultate pozitive ca și până acum.

Posting....