TINERII CARE AU FUGIT de jandarmi au fost prinși. Aveau droguri!


În seara de 2 februarie 2023, în jurul orei 18.00, doi tineri care se plimbau pe faleza râului Olănești din municipiul Râmnicu Vâlcea au încercat să evite intâlnirea cu jandarmii care patrulau în zonă, manifestând un comportament suspect.
După câteva minute, tinerii au fost opriți de jandarmii care patrulau în cartierul Ostroveni și, după o scurtă discuție purtată cu aceștia, oamenii legii aveau deja bănuieli că bărbații ar ascunde ceva. Au fost rugați să prezinte conținutul buzunarelor, doar că tinerii nu s-au conformat. În urma controlului corporal preventiv, forțele de ordine au găsit asupra acestora substanțe interzise de lege, mai exact fragmente vegetale de culoare verzuie cu miros înțepător.
„Cei doi tineri în vârstă de 34, respectiv 35 de ani, au declarat jandarmilor că au cumpărat «iarba» în urmă cu o oră de la o persoană necunoscută și că își doreau să o consume acasă. Pe numele celor doi au fost întocmite actele necesare începerii urmăririi penale, care au fost predate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Vâlcea, pentru continuarea cercetărilor”, ne-au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea.
• Material realizat cu sprijinul IJJ Vâlcea